dissabte, 3 de novembre del 2012

7.Tipus de pla.

Gran Pla General
(Més descriptiu perquè l'atenció es centra en l'escenari de la foto.)


 Pla General


Pla Sencer


 Pla Americà


Pla Mitjà


Primer Pla
(Més expressiu perquè l'atenció es centra en l'expressió de la cara del noi,)

 Pla Detall



Primeríssim Primer Pla

6. Punts de vista.

CONTRAPICAT
Aquesta foto està feta en contrapicat, és a dir, de baix cap a dalt. He volgut retallar-la de tal manera que quedés més tros de cel per accentuar més el contra-picat, ja que, s'hi hagués retallat la foto per damunt del cap del noi, no s'hagués vist tan reflectit. El contra-picat moltes vegades serveix per remarcar que el subjecte de la foto vol donar una sensació de superioritat, de grandesa; tot i que en aquesta foto, com que el model està somrient, no dóna aquesta sensació.



PICAT
Aquesta foto està feta en picat, és a dir, de dalt cap a baix. Amb el picat he volgut remarcar l'atenció dels ulls verds de la  noia que miren incrèduls. 



 NADIR
En aquesta imatge hi ha el punt de vista "nadir", és a dir, del punt més agut que trobem per fer la foto, del màxim de baix cap a dalt. El nadir, pel meu gust, et dóna la sensació que el subjecte de la foto et vagi a caure damunt. 



ZENITAL
En aquesta foto hi trobem un punt de vista "zenital", és a dir, d'un punt totalment picat de dalt cap a baix. Des del meu punt de vista, el zenital em dóna la sensació de que el fotògraf o la persona que sosté la càmera vagi a caure al terra. 

5. La il·luminació.

En aquestes imatges he volgut utilitzar el blanc i negre perquè m'agrada molt com queden els retrats amb monocrom. La gran majoria són amb clau baixa, ja que els he volgut donar un toc misteriós.


 CONTRALLUM


 CONTRAPICAT


LLUM ZENITAL




LES DUES SÓN AMB LLUM FRONTAL


 LLUM LATERAL DRETA 



 LLUM LATERAL ESQUERRA


Marina Vidal